En helg för naturnärvaro

Längtar du ut till naturens lugn och skönhet, efter att använda kroppen och känna vinden i ansiktet? Efter tid att andas? Då har du hittat rätt paket för dig!

Under den här aktiviteten flyr vi från den inrutade och instängda tillvaro och upplever Hälleskogsbrännan på ett annorlunda, närvarande sätt. Vi släpper på alla måsten och låter oss omfamnas av både vänliga Svartådalens B&B och den storslagna naturen. För dig som längtar ut i fria naturen men gärna vill ha viss bekvämlighet, stöd och guidning för bästa möjliga upplevelse.

Beskrivning av upplägg och innehåll

En helg med guidning till stilla naturupplevelser på den storslagna Hälleskogsbrännan, med vänliga och natursköna Svartådalens B&B som utgångspunkt. Under två dagar tar jag en liten grupp naturlängtande personer ut på Hälleskogsbrännan och bjuder på stilla aktiviteter såsom skogsbad, tysta promenader, stilla rörelser och mindfulness. Vi låter oss omslutas av skogen med våra sinnen, är uppmärksamma på fågelkvitter, susande löv och naturens alla övriga intryck. Till hjälp har vi även vår friluftsälskande B&B-värdinna Carina som sköter den praktiska planeringen gällande maten som vi intar utomhus. Någon måltid tillagar vi tillsammans över öppen eld.

Svartådalens B&B drivs av Carina och Pertti Arnberg och ligger i Västerfärnebo, Sala kommun, nära Svartån med dess rika fågelliv. Det är ca 8 km till Hälleskogsbrännans Naturreservat där vi kan se naturen återhämta sig efter den stora branden 2014.

Den underbara byggnaden är från slutet av 1600-talet och var länge en komministerbostad. Under helgen har vi tillgång till hela övervåningen, med delade rum och badrum, ett allrum för frukost med bordsgrupp, kylskåp, mikro, kaffe- och vattenkokare, brödrost, porslin och bestick. Vi har även tillgång till den ljuvliga punschverandan där vi kan meditera, äta frukost, läsa eller bara sitta och njuta av lugnet, blommorna och den frodiga utsikten. På gården finns även höns, grisar, ankor och odlingar.


Din investering


Paket
Detta ingår
Pris

 


Helg för naturnärvaro - 22-23 okt 2022
         
  • 1 natt i delat rum. B&B-standard: olika rum med olika sänglösningar

  • Alla måltider ingår

  • Guidning i medveten närvaro, skogsbad och naturvistelse - 2 dagar

  • Besök vid Grävlingsberget, med utsiktstorn och informationstavlor om branden 2014

  • Aktiviteter planeras efter väder för bästa upplevelse

  • Lån av sänglinne, handduk, tallrikar, muggar och liggunderlag ingår

  • Egen bil behövs för transporter under helgen

2.550,00 SEK

Namn E-post Meddelande Skicka in

För intresseanmälan eller frågor

Tveka inte att kontakta mig antingen via mail eller i kontaktformuläret här till höger. Jag finns också på Facebook (Nära Livet) och Instagram (nara_livet).
Välkommen!