Här nedan presenteras de aktuella aktiviteter som Nära Livet erbjuder

Guidade kallbad

För dig som är nyfiken på trenden med att kallbada, men kanske inte har vågat. Med kallbad bjuder vi in energi, fokus och glädje under vinterhalvåret.
Jag erbjuder prova-på-tillfällen på förbestämda datum i grupp, men kan även komma ut till färdiga grupper i anpassade format. Jag planerar  även kallbadskurs på ett antal tillfällen där en mindre grupp följs över en period för att våga utmana sig lite ytterligare och få mer långsiktig effekt.

Qigongkurser

För dig som längtar efter att bjuda in kroppen i den medvetna närvaron, med qigongens sköna, meditativa rörelser.
Jag erbjuder qigongkurser i olika format, enskilt tillfälle för att prova på och flergångers för att lära sig en serie som man sedan kan träna vidare självständigt med. Mina kurser är just nu i vackra Hedåkerslokalen, Sala Hedåker, och jag strävar efter att deltagarna ska komma därifrån påfyllda och närvarande.

Guidad naturnärvaro

För dig som längtar ut i fria naturen, men vill ha sällskap och guidning. Med enkla verktyg bjuder vi in stilla närvaro, förundran och tacksamhet.
I de här aktiviteterna guidar jag under en kortare eller längre del av dagen till naturnärvaro, genom medveten närvaro, stillhet och tystnad, andning och lugna rörelser. Jag erbjuder dels färdiga upplägg men även upplägg på förfrågan och anpassar då aktiviteten utifrån önskemål. 

Ett år för hållbar hälsa

För dig som har varit utmattad eller upplever mycket stress. Som behöver återkommande stöd med omställningen till ett hållbarare sätt att leva.
En liten grupp personer med liknande behov följs under ett helår för att göra en sådan omställning. Vi ses under fyra kurshelger, en per årstid, på natursköna Edens Garden. Här blandar vi praktiska och teoretiska moment nära naturen. Möjlighet finns även till individuellt, digitalt stöd mellan kurshelgerna. 
Namn E-post Meddelande Skicka in

För intresseanmälan eller frågor

Tveka inte att kontakta mig antingen via mail eller i kontaktformuläret här till höger. Jag finns också på Facebook (Nära Livet) och Instagram (nara_livet).
Välkommen!