Mindfulness i naturen - 2 timmar, halvdag eller heldag -

Känner du att du lever ett liv som inte ger det utrymme till återhämtning, vila och närvaro som du skulle önska? Att tiden rusar fram och mest fylls av krav, ansvar och prestation? Längtar du ut till naturens lugn och skönhet, efter att använda kroppen och känna vinden i ansiktet? Tid att andas? Då har du hittat rätt!

Under de här aktiviteterna släpper vi på alla måsten och låter oss omfamnas av naturen. Du vägleds till en nära upplevelse i naturen, med hjälp av rörelse, tystnad, stillhet och dina sinnen. Vi låter oss omslutas av skogen med våra sinnen, är uppmärksamma på fågelkvitter, susande löv och naturens alla övriga intryck.


I de här aktiviteterna guidar jag under en kortare eller längre stund till naturnärvaro, med syfte att hjälpa deltagarna att fullt ut ta till sig naturens hälsosamma kraft genom medveten närvaro, stillhet och tystnad, andning och lugna rörelser.

Jag erbjuder ibland färdiga upplägg och presenterar dem då som evenemang på min facebooksida så se till att följa den. Jag kommer även gärna ut på förfrågan och anpassar då aktiviteten utifrån önskemål. Kanske är ni en grupp vänner, familjemedlemmar eller kollegor som önskar en både rolig och skön gemensam aktivitet. Jag kan t.ex. erbjuda skogsbad om ca 2 h, men även halvdag och heldag och kan ordna med matupplägg vid behov.

Namn E-post Meddelande Skicka in

För intresseanmälan eller frågor

Tveka inte att kontakta mig antingen via mail eller i kontaktformuläret här till höger. Jag finns också på Facebook (Nära Livet) Instagram (nara_livet).
Välkommen!